Ver­se ta­gli­a­tel­le met pol­pet­tes in to­ma­ten­saus

Verse pasta, kant-en-klare gehaktballetjes en gesneden groente: dat is koken in een handomdraai!

(0) waardeer
hoofdgerecht Verse pasta, kant-en-klare gehaktballetjes en gesneden groente: dat is koken in een handomdraai! 2 personen

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan, wok of hapjespan en bak hierin de gehaktballetjes 1 min. Voeg de groente toe en roerbak 3 min. Voeg de saus toe en warm 2 min. mee.
  3. Rasp de kaas. Serveer de pasta met de saus en bestrooi met de kaas en de blaadjes basilicum.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 780 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 32 g
    waarvan verzadigd 13 g
  • natrium 720 mg
  • vezels 10 g
Tags
Ook te zien in

Verse tagliatelle met polpettes in tomatensaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ver­se ta­gli­a­tel­le met pol­pet­tes in to­ma­ten­saus

1
1
  • 250 g verse tagliatelle

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 1 el olijfolie
  • 100 g koelverse polpettes classico

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan, wok of hapjespan en bak hierin de gehaktballetjes 1 min.

3
3
  • 400 g Italiaanse roerbakgroente champignons
  • 225 g koelverse pastasaus pomodori-basilicum

Voeg de groente toe en roerbak 3 min. Voeg de saus toe en warm 2 min. mee.

4
4
  • 40 g Parmezaanse kaas
  • 7½ g verse basilicum

Rasp de kaas. Serveer de pasta met de saus en bestrooi met de kaas en de blaadjes basilicum.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.