bewaar
Tagliatelle met tomatensaus, gebakken aubergine & feta
Tagliatelle met tomatensaus, gebakken aubergine & feta
bewaar

Tagliatelle met tomatensaus, gebakken aubergine & feta

Wanneer de aubergine boterzacht vanbinnen en heerlijk krokant vanbuiten is, dan is-ie op zijn best.

10 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse tagliatelle

480 g

pastasaus basis Italiaanse kruiden

1

aubergine

½ el

bloem

4 el

Bertolli olijfolie classico biologisch

150 g

feta

15 g

basilicum

Wanneer de aubergine boterzacht vanbinnen en heerlijk krokant vanbuiten is, dan is-ie op zijn best.

Aan de slag

1

Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en schep de pastasaus erdoor. Verwarm 3 min. Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van 1 cm. Doe in een kom en schep om met de bloem en een snuf zout. Verhit de olie in een wok en roerbak de aubergine op middelhoog tot hoog vuur in 5-7 min. goudbruin en krokant. Neem uit de wok en laat uitlekken op keukenpapier.

2

Verkruimel ondertussen de feta en scheur de basilicumblaadjes in stukjes. Verdeel de pasta over de borden. Verdeel de aubergine, feta en het basilicum erover. Serveer direct.