bewaar
Tagliatelle met tomatensaus, gebakken aubergine & feta
Tagliatelle met tomatensaus, gebakken aubergine & feta
bewaar

Tagliatelle met tomatensaus, gebakken aubergine & feta

Wanneer de aubergine boterzacht vanbinnen en heerlijk krokant vanbuiten is, dan is-ie op zijn best.

10 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse tagliatelle

480 g

pastasaus basis Italiaanse kruiden

1

aubergine

½ el

bloem

4 el

Bertolli olijfolie classico biologisch

150 g

feta

15 g

basilicum

Wanneer de aubergine boterzacht vanbinnen en heerlijk krokant vanbuiten is, dan is-ie op zijn best.

Aan de slag

1

Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en schep de pastasaus erdoor. Verwarm 3 min. Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van 1 cm. Doe in een kom en schep om met de bloem en een snuf zout. Verhit de olie in een wok en roerbak de aubergine op middelhoog tot hoog vuur in 5-7 min. goudbruin en krokant. Neem uit de wok en laat uitlekken op keukenpapier.

2

Verkruimel ondertussen de feta en scheur de basilicumblaadjes in stukjes. Verdeel de pasta over de borden. Verdeel de aubergine, feta en het basilicum erover. Serveer direct.

Tagliatelle met tomatensaus, gebakken aubergine & feta

Wanneer de aubergine boterzacht vanbinnen en heerlijk krokant vanbuiten is, dan is-ie op zijn best.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig