bewaar
Broodje milanese met parrano snippers
Broodje milanese met parrano snippers
bewaar

Broodje milanese met parrano snippers

'T is net een burger, maar dan op z'n Italiaans.

15 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

arachideolie

2

wienerschnitzels

4

verse pistolets

150 g

bruschetta tomaatsalade

80 g

parrano snippers

40 g

rucola

'T is net een burger, maar dan op z'n Italiaans.

Aan de slag

Verwarm de ovengrill op de hoogste stand. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in 6 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Snijd ondertussen de broodjes open en verdeel de tomaatsalade over de onderste helften. Snijd de schnitzels in reepjes en verdeel over de broodjes. Bestrooi met de kaas en zet 3-5 min. onder de ovengrill tot de kaas is gesmolten. Verdeel de rucola over de kaas en dek de broodjes af met de bovenste helften. Serveer direct.