bewaar
Pastasalade met Parrano snippers
Pastasalade met Parrano snippers
bewaar

Pastasalade met Parrano snippers

Houd je van pasta? En van snel? Dan is dit een recept naar je hart.

15 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

farfalle

4 kropjes

babyromainesla

3 el

extra vierge olijfolie

295 g

gegrilde rode paprika's in pot

70 g

parmaham

195 g

bruscettatopping

80 g

Uniekaas parrano snippers

Dit heb je nodig

  • grillpan

Houd je van pasta? En van snel? Dan is dit een recept naar je hart.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Halveer de sla in de lengte, bestrijk de snijvlakken met 2/3 van de olie. Gril de sla in delen 2 min. Laat ondertussen de paprika uitlekken en snijd in reepjes. Scheur de parmaham in stukken.

2

Giet de pasta af en meng de paprika, bruschettatopping, de Parrano snippers en de rest van de olie erdoor. Breng op smaak met peper. Verdeel de pasta over de borden, verdeel de parmaham en de rest van de kaas erover en serveer met de gegrilde romainesla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pastasalade met Parrano snippers

Houd je van pasta? En van snel? Dan is dit een recept naar je hart.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig