Heerlijk belegde knäckebrödpuntjes
Eet je nou crackers als lunch? Jazeker, en wát voor crackers!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- ¼ komkommer
- 8 knäckebrödpuntjes
- 75 g mini-mozzarellabolletjes
- 175 g zalm saladeflakes naturel
- 90 g koelverse pestospread
- 7½ g verse basilicum
Advertentie
Bereiden
Schaaf de komkommer in de lengte in linten en verdeel over het knäckebröd. Halveer de bolletjes mozzarella en verdeel met de zalm over de komkommer. Besprenkel met de pesto en garneer met wat blaadjes basilicum.
serveertip:
Deze puntjes kun je ook serveren als hapje bij een brunch.
Advertentie
Heerlijk belegde knäckebrödpuntjes
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Heerlijk belegde knäckebrödpuntjes
- ¼ komkommer
- 8 knäckebrödpuntjes
Schaaf de komkommer in de lengte in linten en verdeel over het knäckebröd.
- 75 g mini-mozzarellabolletjes
- 175 g zalm saladeflakes naturel
Halveer de bolletjes mozzarella en verdeel met de zalm over de komkommer.
- 90 g koelverse pestospread
- 7½ g verse basilicum
Besprenkel met de pesto en garneer met wat blaadjes basilicum.
serveertip:
Deze puntjes kun je ook serveren als hapje bij een brunch.