Een­den­borst-fram­bo­zen­rol­le­tjes

Eend doet het altijd goed met een zoete tegenhanger. Framboos bijvoorbeeld.

(7) waardeer
italiaans borrelhapje Eend doet het altijd goed met een zoete tegenhanger. Framboos bijvoorbeeld. 12 stuks
2 7

Advertentie

Ingrediënten

12 stuks

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rol telkens voor 1 hapje 2 frambozen met 1 gezouten pecannoot in 1 plakje gerookte eendenborstfilet. Besprenkel de rolletjes met de cremaceto classico.

variatietip:

In plaats van eendenborstfilet kun je ook plakje gerookte kipfilet gebruiken.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 40 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 65 mg
Tags
Ook te zien in

Eendenborst-frambozenrolletjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Een­den­borst-fram­bo­zen­rol­le­tjes

1
1
  • 24 verse frambozen
  • 12 gezouten pecannoten
  • 12 plakjes gerookte eendenborstfilet

Rol telkens voor 1 hapje 2 frambozen met 1 gezouten pecannoot in 1 plakje gerookte eendenborstfilet.

2
2
  • 1 el Mazzetti cremaceto classico

Besprenkel de rolletjes met de cremaceto classico.

variatietip:

In plaats van eendenborstfilet kun je ook plakje gerookte kipfilet gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.