Spelt­toast­jes met truf­fel­car­p­ac­cio

Zei iemand truffel? Jazeker, en nog in combinatie met carpaccio ook.

  • borrelhapje
  • 16 stuks
  • 30 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 5 min. oventijd
(4)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje Zei iemand truffel? Jazeker, en nog in combinatie met carpaccio ook. 16 stuks
3 4

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de korstjes van het speltbrood. Besprenkel met de olie uit de verpakking van de carpaccio en rooster 5 min. in de oven. Snijd elk sneetje brood in vieren en beleg met de carpaccio. Verdeel de truffeltapenade erover. Garneer met de kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 30 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
  • natrium 85 mg
Tags
Ook te zien in

Spelttoastjes met truffelcarpaccio

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spelt­toast­jes met truf­fel­car­p­ac­cio

1
1
  • 4 sneetjes speltbrood

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de korstjes van het speltbrood.

2
2
  • 125 g Black Angus carpaccio

Besprenkel met de olie uit de verpakking van de carpaccio en rooster 5 min. in de oven.

3
3
  • 2 el truffeltapenade

Snijd elk sneetje brood in vieren en beleg met de carpaccio. Verdeel de truffeltapenade erover.

4
4

Garneer met de kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.