Frambozenijs

Zelfgemaakt ijs blijft een topper als dessert. Deze heeft nog 2 kleuren ook!

200 kcal

10 min. bereiden, 8 uur wachten

3.6/5

(25)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • diepvriesbak inhoud ca. 1 liter

  • platte desertborden


Aan de slag

  1. Doe de slagroom en gecondenseerde melk in een kom en klop het mengsel met een mixer in 5 min. lobbig. Schep de ontdooide frambozen erdoor. Schep het mengsel in de diepvriesbak. Doe de deksel erop en laat in de vriezer in 8 uur bevriezen.

  2. Verdeel de meringues over de borden. Leg op elke meringue 1 bolletje ijs. Garneer met blaadjes munt en verse frambozen.

  • algemeenDit ijs is voldoende voor 8 tot 10 bolletjes
  • bereidingstipJe kunt dit ijs drie maanden afgedekt in de vriezer bewaren. Zo heb je een lekker toetje op voorraad.

Wat vond je van dit recept?

Frambozenijs

Zelfgemaakt ijs blijft een topper als dessert. Deze heeft nog 2 kleuren ook!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig