bewaar
Frambozenijs
Frambozenijs
bewaar

Frambozenijs

Zelfgemaakt ijs blijft een topper als dessert. Deze heeft nog 2 kleuren ook!

10 min. bereiden
8 uur wachten
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

375 ml

verse slagroom

250 ml

gecondenseerde volle melk

250 g

diepvries frambozen

4

meringues aardbei

2 takjes

verse munt

125 g

verse frambozen

Dit heb je nodig

  • diepvriesbak inhoud ca. 1 liter

  • platte desertborden

Zelfgemaakt ijs blijft een topper als dessert. Deze heeft nog 2 kleuren ook!

Aan de slag

1

Doe de slagroom en gecondenseerde melk in een kom en klop het mengsel met een mixer in 5 min. lobbig. Schep de ontdooide frambozen erdoor. Schep het mengsel in de diepvriesbak. Doe de deksel erop en laat in de vriezer in 8 uur bevriezen.

2

Verdeel de meringues over de borden. Leg op elke meringue 1 bolletje ijs. Garneer met blaadjes munt en verse frambozen.

algemeenDit ijs is voldoende voor 8 tot 10 bolletjes
bereidingstipJe kunt dit ijs drie maanden afgedekt in de vriezer bewaren. Zo heb je een lekker toetje op voorraad.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frambozenijs

Zelfgemaakt ijs blijft een topper als dessert. Deze heeft nog 2 kleuren ook!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig