Frambozenijs
Zelfgemaakt ijs blijft een topper als dessert. Deze heeft nog 2 kleuren ook!
Ingrediënten
4 personen
375 ml
verse slagroom
250 ml
gecondenseerde volle melk
250 g
diepvries frambozen
4
meringues aardbei
2 takjes
verse munt
125 g
verse frambozen
Dit heb je nodig
diepvriesbak inhoud ca. 1 liter
platte desertborden
Aan de slag
Doe de slagroom en gecondenseerde melk in een kom en klop het mengsel met een mixer in 5 min. lobbig. Schep de ontdooide frambozen erdoor. Schep het mengsel in de diepvriesbak. Doe de deksel erop en laat in de vriezer in 8 uur bevriezen.
Verdeel de meringues over de borden. Leg op elke meringue 1 bolletje ijs. Garneer met blaadjes munt en verse frambozen.
Frambozenijs
Zelfgemaakt ijs blijft een topper als dessert. Deze heeft nog 2 kleuren ook!

nagerecht
null personen
200 kcal
10 min. bereiden
480 min. wachten
Aan de slag
Doe de slagroom en gecondenseerde melk in een kom en klop het mengsel met een mixer in 5 min. lobbig. Schep de ontdooide frambozen erdoor. Schep het mengsel in de diepvriesbak. Doe de deksel erop en laat in de vriezer in 8 uur bevriezen.
Verdeel de meringues over de borden. Leg op elke meringue 1 bolletje ijs. Garneer met blaadjes munt en verse frambozen.
algemeen:Dit ijs is voldoende voor 8 tot 10 bolletjes
bereidingstip:Je kunt dit ijs drie maanden afgedekt in de vriezer bewaren. Zo heb je een lekker toetje op voorraad.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)375 ml verse slagroom
250 ml gecondenseerde volle melk
250 g diepvries frambozen
4 meringues aardbei
2 takjes verse munt
125 g verse frambozen
Dit heb je nodig
diepvriesbak inhoud ca. 1 liter
platte desertborden