bewaar
Mango meringue mess
Mango meringue mess
bewaar

Mango meringue mess

Aan tafel mag iedereen zelf zijn toetje samenstellen. Met pistachenootjes, slagroom, mangopuree, frambozen en cake. Toppunt van feest!

20 min. bereiden
151waarderingen

Ingrediënten

8 personen

500 g

diepvries mango stukjes

4 el

ongezouten pistachenoten

1

limoen

500 ml

verse slagroom

2 el

witte basterdsuiker

350 g

roombotercake

125 g

verse frambozen

4

meringues*

Dit heb je nodig

  • blender

Aan tafel mag iedereen zelf zijn toetje samenstellen. Met pistachenootjes, slagroom, mangopuree, frambozen en cake. Toppunt van feest!

Aan de slag

1

Laat de mangostukjes ontdooien. Rooster de pistachenoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat iets afkoelen, hak grof en doe in een schaaltje. Pers de limoen uit. Doe de mango met het limoensap in een blender en pureer tot een dikke saus. Doe in een schaaltje.

2

Klop de slagroom stijf met de basterdsuiker en doe in een schaaltje. Snijd de cake in blokjes van 2 x 2 cm. Doe de frambozen, meringues en cake ook in aparte schaaltjes en zet op tafel. Laat iedereen zelf zijn toetje samenstellen.

algemeen* Deze meringues zitten tijdelijk in het assortiment in december. Gebruik als alternatief gewone schuimpjes.

Slagroom kloppen

Instructievideo - 01:36 min.