Eton Mess van Yvette van Boven
Volgens Yvette het snelste en makkelijkste toetje ooit. En nog oh's en ah's scoren ook!
Aan de slag
Breek de meringues in grove stukken.
Klop de slagroom met de fijne suiker tot deze lobbig is (vrij dik, maar niet stijf). Schep de stukken meringue, het ontdooide fruit en de slagroom voorzichtig door elkaar. Het mag er lekker grof uitzien!
Maal voor de muntsuiker de blaadjes munt met de suiker in een keukenmachine (of in het bakje van de staafmixer) tot groen poeder. Strooi het op een schotel. Bevochtig de randen van wijde glazen of mooie schaaltjes met wat water en doop ze in de groene muntsuiker.
Schep de mousse voorzichtig in de glazen, maar zorg uiteraard dat de randen schoon blijven. Serveer direct.
Eton Mess van Yvette van Boven
Volgens Yvette het snelste en makkelijkste toetje ooit. En nog oh's en ah's scoren ook!
nagerecht
null personen
395 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Breek de meringues in grove stukken.
Klop de slagroom met de fijne suiker tot deze lobbig is (vrij dik, maar niet stijf). Schep de stukken meringue, het ontdooide fruit en de slagroom voorzichtig door elkaar. Het mag er lekker grof uitzien!
Maal voor de muntsuiker de blaadjes munt met de suiker in een keukenmachine (of in het bakje van de staafmixer) tot groen poeder. Strooi het op een schotel. Bevochtig de randen van wijde glazen of mooie schaaltjes met wat water en doop ze in de groene muntsuiker.
Schep de mousse voorzichtig in de glazen, maar zorg uiteraard dat de randen schoon blijven. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
120 g meringues vanille met karamel
250 ml verse slagroom
2 tl fijne kristalsuiker
250 g diepvries rood fruit
15 g verse munt
100 g kristalsuiker
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine