bewaar
Nacho-laagjesdip
Nacho-laagjesdip
bewaar

Nacho-laagjesdip

Eet je je tortillachips met guacamole, salsa of crème fraîche? Met deze verrassingsdip proef je ze allemaal!

15 min. bereiden
licht pittig
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

guacamolepakket

150 g

mais in blik

1

bosui

8 g

verse koriander

125 ml

zure room

2½ tl

Euroma Original Spices by Jonnie Boer picadillo

8 el

mesa mexicana tapas tomaat jalapeno salsa

150 g

tortillachips

Dit heb je nodig

  • glaasjes

Eet je je tortillachips met guacamole, salsa of crème fraîche? Met deze verrassingsdip proef je ze allemaal!

Aan de slag

1

Bereid de guacamole volgens de aanwijzingen op de verpakking. Je gebruikt alles behalve de tomaat. Laat de mais uitlekken. Snijd de tomaat uit het guacamolepakket in kleine stukjes, snijd de bosui in dunne ringetjes en snijd de koriander fijn. Meng de zure room met de picadillokruiden en breng op smaak met zout.

2

Verdeel achtereenvolgens de guacamole, mais, sour cream, salsa, tomaten, koriander en bosui in laagjes over 4 glaasjes. Serveer de dip met de tortillachips.

variatietipje kunt dit gerecht ook heel goed als borrelhapje serveren.