Nacho-laagjesdip
Eet je je tortillachips met guacamole, salsa of crème fraîche? Met deze verrassingsdip proef je ze allemaal!
Ingrediënten
4 personen
1
guacamolepakket
150 g
mais in blik
1
bosui
8 g
verse koriander
125 ml
zure room
2½ tl
Euroma Original Spices by Jonnie Boer picadillo
8 el
mesa mexicana tapas tomaat jalapeno salsa
150 g
tortillachips
Dit heb je nodig
glaasjes
Aan de slag
Bereid de guacamole volgens de aanwijzingen op de verpakking. Je gebruikt alles behalve de tomaat. Laat de mais uitlekken. Snijd de tomaat uit het guacamolepakket in kleine stukjes, snijd de bosui in dunne ringetjes en snijd de koriander fijn. Meng de zure room met de picadillokruiden en breng op smaak met zout.
Verdeel achtereenvolgens de guacamole, mais, sour cream, salsa, tomaten, koriander en bosui in laagjes over 4 glaasjes. Serveer de dip met de tortillachips.
Nacho-laagjesdip
Eet je je tortillachips met guacamole, salsa of crème fraîche? Met deze verrassingsdip proef je ze allemaal!

voorgerecht
4 personen
485 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de guacamole volgens de aanwijzingen op de verpakking. Je gebruikt alles behalve de tomaat. Laat de mais uitlekken. Snijd de tomaat uit het guacamolepakket in kleine stukjes, snijd de bosui in dunne ringetjes en snijd de koriander fijn. Meng de zure room met de picadillokruiden en breng op smaak met zout.
Verdeel achtereenvolgens de guacamole, mais, sour cream, salsa, tomaten, koriander en bosui in laagjes over 4 glaasjes. Serveer de dip met de tortillachips.
variatietip:je kunt dit gerecht ook heel goed als borrelhapje serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 guacamolepakket
150 g mais in blik
1 bosui
8 g verse koriander
125 ml zure room
2½ tl Euroma Original Spices by Jonnie Boer picadillo
8 el mesa mexicana tapas tomaat jalapeno salsa
150 g tortillachips
Dit heb je nodig
glaasjes