bewaar
Tacocones met kip en ananas
Tacocones met kip en ananas
bewaar

Tacocones met kip en ananas

Dat is wat we noemen: een tropische verrassing. Lekker fris, met ananas en ijsbergsla.

25 min. bereiden
8 min. oventijd
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

kipfilethaasjes

1 el

zonnebloemolie

1 el

Euroma Original Spices by Jonnie Boer picadillo

200 g

verse ananasstukjes

4 el

salsa mild

12

mini-tacocones

½ krop

krop ijsbergsla

1

avocado

Dit heb je nodig

  • grillpan

Dat is wat we noemen: een tropische verrassing. Lekker fris, met ananas en ijsbergsla.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bestrijk de kiphaasjes met de olie en bestrooi ze met de picadillo en zout naar smaak. Verhit de grillpan en gril de kip 5 min. Keer halverwege.

2

Snijd ondertussen de ananasstukjes in kleine blokjes. Snijd de kiphaasjes in stukjes en meng met de ananas en salsa.

3

Bak ondertussen de tacocones ca. 8 min. in de oven. Snijd ondertussen de ijsbergsla in reepjes. Halveer de avocado. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd het vruchtvlees in reepjes.

4

Neem de tacocones uit de oven en vul ze met wat ijsbergsla en vervolgens met het kip-ananasmengsel. Leg op elke tacocone wat avocado en nog een schepje salsa. Serveer direct.

Tacocones met kip en ananas

Dat is wat we noemen: een tropische verrassing. Lekker fris, met ananas en ijsbergsla.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig