Wraps met perzik en gerookte-kipreepjes

Daar gaan de kids even goed voor zitten... Perzik, kip, komkommer, sla én kaas: een topcombinatie!

510 kcal

20 min. bereiden

2.9/5

(22)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukentouw


2016 nr. 07 - Zomerhits

Aan de slag

  1. Snijd de komkommer eerst in de lengte in plakken van een ½ cm en daarna in reepjes.

  2. Snijd de perziken of nectarines langs de pit doormidden. Draai de helften in tegengestelde richting los en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in dunne parten. Meng de bieslook met de kaas. Breng op smaak met peper.

  3. Haal 2 blaadjes van de krop sla per persoon los. Verdeel achtereenvolgens 1 el kaas, 1 blaadje sla, wat reepjes komkommer, wat partjes perzik of nectarine en wat kip over de gordita’s. Vouw de wrap dicht en maak vast met een stukje touw (reken 15 cm per gordita).

  • variatietipHouden je kinderen écht niet van blauwaderkaas, dan kun je de gormas met bieslook ook vervangen door bieslook-roomkaas.
  • Steenfruit snijden

    Instructievideo - 01:10 min.

Wat vond je van dit recept?

Wraps met perzik en gerookte-kipreepjes

Daar gaan de kids even goed voor zitten... Perzik, kip, komkommer, sla én kaas: een topcombinatie!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig