Zo­mer­se pas­ta­sa­la­de met zalm

Vol en romig door de zalm, met een fris accent van groente.

(85) waardeer
italiaans hoofdgerecht Vol en romig door de zalm, met een fris accent van groente. 4 personen
3 85

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de fusilli in water met eventueel zout in 9 min. beetgaar. Was ondertussen de komkommer, snijd overlangs doormidden en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in plakjes en snijd deze in reepjes. Halveer de tomaten.
  2. Giet de pasta af en spoel koud onder stromend water en laat goed uitlekken. Meng de pasta met de komkommer, tomaat, rucola en pestospread. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over de borden en verdeel de zalm er in stukken over.

Tip:

Dit is een Allerhande Box gerecht.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 4  g
  • natrium 480 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Zomerse pastasalade met zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zo­mer­se pas­ta­sa­la­de met zalm

1
1
  • 300 g fusilli

Kook de fusilli in water met eventueel zout in 9 min. beetgaar.

2
2
  • 1 komkommer

Was ondertussen de komkommer, snijd overlangs doormidden en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in plakjes en snijd deze in reepjes.

3
3
  • 400 g rivolo-cherrytomaten

Halveer de tomaten.

4
4

Giet de pasta af en spoel koud onder stromend water en laat goed uitlekken.

5
5
  • 75 g rucola
  • 90 g koelverse pestospread

Meng de pasta met de komkommer, tomaat, rucola en pestospread. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

6
6
  • 250 g warmgerookte zalmstukken

Verdeel over de borden en verdeel de zalm er in stukken over.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.