Gekookt ei met kruidendipje

Bijzondere snack: iedereen dipt zijn eigen eitje.

210 kcal

10 min. bereiden

3.7/5

(7)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • staafmixer


Aan de slag

  1. Breng een pan water aan de kook. Kook de eieren 8 min. Snijd ondertussen de peterselie grof. Doe met de dragon en olie in een hoge kom en pureer met de staafmixer tot kruidenolie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Hak de pistachenoten fijn. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze. Dip de eieren eerst in de kruidenolie en vervolgens in de noten.

  • bewaartipBewaar de gekookte eieren ongepeld maximaal 2 dagen in de koelkast. De kruidenolie bewaar je afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast, de noten maximaal 2 dagen buiten de koelkast.
  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Wat vond je van dit recept?

Gekookt ei met kruidendipje

Bijzondere snack: iedereen dipt zijn eigen eitje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig