bewaar
Omelet met spinazie en geitenkaas
Omelet met spinazie en geitenkaas
bewaar

Omelet met spinazie en geitenkaas

20 min. bereiden
101waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

diepvries bladspinazie

6

middelgrote eieren

50 ml

halfvolle melk

1 mespunt

gedroogde dragon

25 g

ongezouten roomboter

75 g

zachte geitenkaas

Aan de slag

1

Laat de spinazie ontdooien. Klop de eieren los met de melk en dragon en breng op smaak met peper en zout. Doe de ontdooide spinazie in een zeef en druk er zo veel mogelijk vocht uit.

2

Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak het eimengsel op middelhoog vuur tot het aan de onderkant is gestold. Verdeel de spinazie en verkuimel de geitenkaas over de helft van de omelet en bestrooi met peper naar smaak. Klap de omelet met een of twee spatels dubbel en bak ‘m nog 4-5 min. op laag vuur met de deksel op de pan.