Tosties met roze zalm & coleslaw

Geef je tosti eens een andere twist: eet 'm met zalm!

680 kcal

15 min. bereiden

3.2/5

(6)

Ingrediënten

Aantal personen

Receptkaarten Allerhande 11 2015 - Receptkaarten Allerhande 11 2015

Aan de slag

  1. Laat de zalm en mais uitlekken. Meng de zalm met de helft van de mais, de kaas en peper naar smaak. Snijd 8 sneetjes van het brood. Verdeel het zalmmengsel over 4 sneetjes en leg de rest van de sneetjes brood erop. Verhit 2 grote koekenpannen zonder olie of boter en bak in elke pan 2 tosties 12 min. op laag vuur. Keer halverwege.

  2. Snijd ondertussen de bieslook fijn. Meng ¾ ervan met de rodekool, peen, rozijnen, rest van de mais en de sladressing. Serveer de tosties met de coleslaw en garneer met de rest van de bieslook.

Wat vond je van dit recept?

Tosties met roze zalm & coleslaw

Geef je tosti eens een andere twist: eet 'm met zalm!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig