bewaar
Tosties met roze zalm & coleslaw
Tosties met roze zalm & coleslaw
bewaar

Tosties met roze zalm & coleslaw

Geef je tosti eens een andere twist: eet 'm met zalm!

15 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

213 g

roze zalm in blik

340 g

mais in blik

100 g

geraspte kaas

1

meerzadenbrood

25 g

verse bieslook

300 g

gesneden rodekool

150 g

peen julienne

75 g

rozijnen

150 ml

Calvé Yoghurt Slasaus

Geef je tosti eens een andere twist: eet 'm met zalm!

Aan de slag

1

Laat de zalm en mais uitlekken. Meng de zalm met de helft van de mais, de kaas en peper naar smaak. Snijd 8 sneetjes van het brood. Verdeel het zalmmengsel over 4 sneetjes en leg de rest van de sneetjes brood erop. Verhit 2 grote koekenpannen zonder olie of boter en bak in elke pan 2 tosties 12 min. op laag vuur. Keer halverwege.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Meng ¾ ervan met de rodekool, peen, rozijnen, rest van de mais en de sladressing. Serveer de tosties met de coleslaw en garneer met de rest van de bieslook.