bewaar
Wraps met kipschnitzel, mais en rozijnen
Wraps met kipschnitzel, mais en rozijnen
bewaar

Wraps met kipschnitzel, mais en rozijnen

Zet de wraps en ingrediënten apart op tafel, zodat iedereen zelf zijn wraps kan beleggen; lekker én leuk!

13 min. bereiden
99waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

arachideolie

4

scharrelkipschnitzels

250 g

cherrytomaten

12½ g

verse bieslook

340 g

mais in pot

150 g

peen julienne

50 g

rozijnen

4 el

milde halfvolle yoghurt

8

volkoren tortillawraps

Zet de wraps en ingrediënten apart op tafel, zodat iedereen zelf zijn wraps kan beleggen; lekker én leuk!

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd in repen.

2

Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de bieslook fijn. Laat de mais uitlekken. Schep de cherrytomaten, bieslook, mais, peen julienne, rozijnen en yoghurt door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Verdeel de salade en schnitzelrepen over de wraps. Serveer de rest van de salade erbij.

tip

combinatietipDoe voor extra pit wat chilisaus over je wrap.