bewaar
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
bewaar

Currysoep met rijst, snijbonen en kip

Aziatische maaltijdsoep met pit en bite.

15 min. bereiden
redelijk pittig
88waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

arachideolie

400 g

kipdijfiletreepjes naturel

2 el

Euroma Original spices by Jonnie Boer Thai green curry

400 g

verse gesneden snijbonen

1½ liter

kippenbouillon van tablet

200 g

radijs

300 g

1 minuut basmatirijst

Aziatische maaltijdsoep met pit en bite.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een grote (soep)pan met dikke bodem en bak de kip en curry 4 min. Voeg de snijbonen toe en bak 2 min mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Voeg de bouillon toe en kook 6 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de radijs in plakjes.

3

Voeg de rijst toe aan de soep. Verwarm de soep nog 2 min. op laag vuur. Schenk in kommen en verdeel de radijs erover.

tip

combinatietipLekker met partjes limoen en koriander.