bewaar
Groentecurry met rijst en biefstuk
Groentecurry met rijst en biefstuk
bewaar

Groentecurry met rijst en biefstuk

Heerlijk eenpansgerecht met luxe biefstukpuntjes - en nog voordelig ook!

20 min. bereiden
licht pittig
76waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

1

courgette

3 cm

verse gember

2 el

arachideolie

300 g

biefstukpuntjes

2 el

Euroma Original spices by Jonnie Boer Thai green curry

400 g

Thaise roerbakmix

200 ml

kokosmelk

15 g

verse koriander

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Heerlijk eenpansgerecht met luxe biefstukpuntjes - en nog voordelig ook!

Aan de slag

1

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk met een kwart van de green curry 3 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem uit de pan en laat op een bord onder aluminiumfolie rusten tot gebruik.

2

Bak ondertussen de courgette, gember, roerbakmix en de rest van de green curry 4 min. in het achtergebleven bakvet op middelhoog vuur. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg de kokosmelk toe en zet het vuur uit. Snijd ondertussen de koriander grof. Verdeel de biefstuk en koriander over de groenten. Serveer met de rijst.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.