bewaar
Broodje bal met augurk, piccalilly en rodekoolsalade
Broodje bal met augurk, piccalilly en rodekoolsalade
bewaar

Broodje bal met augurk, piccalilly en rodekoolsalade

Broodje bal nieuwe stijl: op een knapperige pistolet met piccalilly.

11 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

voorgegaarde gehaktballen

600 g

gesneden rodekool

250 g

coleslaw rauwkost

4

verse pistolets

100 g

zoetzure augurk

4 el

piccalilly

Dit heb je nodig

  • magnetron

Broodje bal nieuwe stijl: op een knapperige pistolet met piccalilly.

Aan de slag

1

Verwarm de gehaktballen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Meng ondertussen de rodekool met de coleslaw. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Snijd de pistoletjes open. Snijd de gehaktballen in plakken. Beleg de broodjes met de augurk en plakjes gehakt en verdeel de piccalilly erover. Serveer met de rodekoolsalade.

tip

variatietipVervang de piccalilly met 1 el grove mosterd gemengd met 2 el mayonaise.