Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
bewaar
bewaar

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen

Wie had ooit gedacht dat kers op brood zo heerlijk smaakte? Ideaal voor de picknicklunch.

10 min. bereiden
15waarderingen

Aan de slag

1

Ontpit de kersen en scheur de buffelmozzarella in stukken. Halveer het stokbrood in de lengte en beleg de onderste helft achtereenvolgens met de botersla, kipfilet, in stukjes gescheurde buffelmozzarella, de kersen en de blaadjes van het basilicum.

2

Bestrooi met peper. Leg de bovenkant van het stokbrood erop, snijd in 4 stukken en serveer.

bereidingstipGa naar ah.nl/allerhande/ kersen-ontpitten voor de video kersen ontpitten.

Steenfruit snijden

Instructievideo - 01:10 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen

Wie had ooit gedacht dat kers op brood zo heerlijk smaakte? Ideaal voor de picknicklunch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig