Cu­ly’s Ja­pan­se zalm­sa­la­de

Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de Japanse zalmsalade van Culy.

(30) waardeer
japans hoofdgerecht Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de Japanse zalmsalade van Culy. 4 personen
3 30

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olijfolie en wok de sugar snaps op hoog vuur. Snijd de avocado’s en mango in kleine stukjes. Meng vervolgens de snijbiet, warme sugar snaps, pittige kiemgroente, stukjes avocado en mango met de waterkersmelange. Snipper de gerookte zalm en rock chives over de salade. Maak af met wat sesamzaadjes en sojasaus. Nog even mixen en genieten!

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 895 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in
bloggerrecepten

Culy’s Japanse zalmsalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Cu­ly’s Ja­pan­se zalm­sa­la­de

1
1
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 200 g verse sugarsnaps

Verhit de olijfolie en wok de sugar snaps op hoog vuur.

2
2
  • 2 avocado's
  • 1 verse mango

Snijd de avocado’s en mango in kleine stukjes.

3
3
  • 200 g snijbiet
  • 60 g pittige kiemgroente
  • 75 g waterkersmelange

Meng vervolgens de snijbiet, warme sugar snaps, pittige kiemgroente, stukjes avocado en mango met de waterkersmelange.

4
4
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 el rock chives
  • 1 el sesamzaad
  • 1 el sojasaus

Snipper de gerookte zalm en rock chives over de salade. Maak af met wat sesamzaadjes en sojasaus. Nog even mixen en genieten!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.