Culy’s Japanse zalmsalade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de Japanse zalmsalade van Culy.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 el traditionele olijfolie
- 200 g verse sugarsnaps
- 2 avocado's
- 1 verse mango
- 200 g snijbiet
- 60 g pittige kiemgroente
- 75 g waterkersmelange
- 200 g gerookte zalm
- 1 el rock chives
- 1 el sesamzaad
- 1 el sojasaus
Advertentie
Bereiden
Verhit de olijfolie en wok de sugar snaps op hoog vuur. Snijd de avocado’s en mango in kleine stukjes. Meng vervolgens de snijbiet, warme sugar snaps, pittige kiemgroente, stukjes avocado en mango met de waterkersmelange. Snipper de gerookte zalm en rock chives over de salade. Maak af met wat sesamzaadjes en sojasaus. Nog even mixen en genieten!

Culy’s Japanse zalmsalade
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 430 kcal
- eiwit 21 g
- koolhydraten 17 g
-
vet 29 g
waarvan verzadigd 4 g - natrium 895 mg
- vezels 8 g
Ook te zien in
Culy’s Japanse zalmsalade
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Culy’s Japanse zalmsalade
- 2 el traditionele olijfolie
- 200 g verse sugarsnaps
Verhit de olijfolie en wok de sugar snaps op hoog vuur.
- 2 avocado's
- 1 verse mango
Snijd de avocado’s en mango in kleine stukjes.
- 200 g snijbiet
- 60 g pittige kiemgroente
- 75 g waterkersmelange
Meng vervolgens de snijbiet, warme sugar snaps, pittige kiemgroente, stukjes avocado en mango met de waterkersmelange.
- 200 g gerookte zalm
- 1 el rock chives
- 1 el sesamzaad
- 1 el sojasaus
Snipper de gerookte zalm en rock chives over de salade. Maak af met wat sesamzaadjes en sojasaus. Nog even mixen en genieten!