Avocado-zalmsalade
Zwoele zomeravonden vragen om een maaltijd als deze salade, die ook nog eens heel goed voor je is.
6 ingrediënten
Aan de slag
Kook de aardappelblokjes in ca. 6 min. beetgaar. Snijd intussen de zalm in blokjes van 2 x 2 cm. Verhit de olie in een wok, roerbak de zalm ca. 4 min.
Schil de avocado en snijd in blokjes. Spoel de aardappelblokjes in een zeef af onder kous water. Roer in een kom dressing en crème fraîche door elkaar. Meng de aardappelblokjes, zalm en avocado door de dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met stokbrood.
Avocado-zalmsalade
Zwoele zomeravonden vragen om een maaltijd als deze salade, die ook nog eens heel goed voor je is.
hoofdgerecht
null personen
800 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelblokjes in ca. 6 min. beetgaar. Snijd intussen de zalm in blokjes van 2 x 2 cm. Verhit de olie in een wok, roerbak de zalm ca. 4 min.
Schil de avocado en snijd in blokjes. Spoel de aardappelblokjes in een zeef af onder kous water. Roer in een kom dressing en crème fraîche door elkaar. Meng de aardappelblokjes, zalm en avocado door de dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
450 g aardappelblokjes
200 g verse zalmfilets
2 el traditionele olijfolie
50 g koelverse Italiaanse pestodressing
½ bekertje crème fraîche
1 avocado