bewaar
Healthyfans’ falafelsalade
Healthyfans’ falafelsalade
bewaar

Healthyfans’ falafelsalade

Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze falafelsalade van Healthyfans.

20 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

traditionele olijfolie

234 g

falafel

400 g

gegrilde aubergine

150 g

snijbiet

150 g

koelverse zongedroogde tomaten

150 g

licht pittige kiemgroente

1 el

honny cress

4 el

Zaanse knoflookdressing

Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze falafelsalade van Healthyfans.

Aan de slag

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de falafel ongeveer 5 minuten. Snijd ondertussen de gegrilde aubergine in stukjes. Neem een schaal en doe eerst de snijbiet erin. Voeg daarna de gegrilde aubergine en gedroogde tomaten toe. Mix dit geheel samen met de kiemgroente, honny cress en verwarmde falafel. Snijd deze wel eerst in stukjes. Maak de salade af met de Zaanse knoflookdressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.

Healthyfans’ falafelsalade

Instructievideo - 00:15 min.