Chef met Lefs biefstuksalade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze biefstuksalade van Chef met Lef.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 el milde olijfolie
- 300 g biefstukreepjes
- 300 g jonge bladsla-rucolamelange
- 60 g licht pittige kiemgroente
- 300 g maiskorrels
- 6 el honing-mosterddressing
Advertentie
Bereiden
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de biefstukreepjes in 2 minuten aan alle zijden bruin. Verdeel ondertussen de jonge bladsla met rucola samen met de licht pittige kiemgroente in een schaal. Voeg de maiskorrels en de gebakken biefstukreepjes toe en schep het geheel om met de honing-mosterddressing.

Chef met Lef’s biefstuksalade
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 255 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 14 g
-
vet 11 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 225 mg
- vezels 5 g
Ook te zien in
Chef met Lefs biefstuksalade
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Chef met Lefs biefstuksalade
- 2 el milde olijfolie
- 300 g biefstukreepjes
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de biefstukreepjes in 2 minuten aan alle zijden bruin.
- 300 g jonge bladsla-rucolamelange
- 60 g licht pittige kiemgroente
Verdeel ondertussen de jonge bladsla met rucola samen met de licht pittige kiemgroente in een schaal.
- 300 g maiskorrels
- 3 el honing-mosterddressing
- 3 el honing-mosterddressing
Voeg de maiskorrels en de gebakken biefstukreepjes toe en schep het geheel om met de honing-mosterddressing.