Healthy Living In Heels’ spinazie-kipsalade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze spinazie-kipsalade van Healthy Living In Heels.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 250 g sperziebonen
- 250 g cherrytomaten
- 200 g babyspinazie
- 120 g licht pittige kiemgroente
- 300 g gerookte kipfilet
- 130 g Manchego kazen
- 100 g pijnboompitten
- 4 el verse honing-mosterddressing
Advertentie
Bereiden
Begin met het koken van de sperziebonen in een pan met kokend water. Bereid ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaten en mix met de babyspinazie, kiemgroente, gerookte kip en sperziebonen in een schaal. Schaaf de manchego in plakjes, houd wat achter en voeg de rest samen met de pijnboompitten toe aan de salade. Mix het geheel met de honing-mosterd dressing en top de salade af met de rest van de manchego.

Healthy Living In Heels’ spinazie-kipsalade
Advertentie
Ook te zien in
Healthy Living In Heels’ spinazie-kipsalade
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Healthy Living In Heels’ spinazie-kipsalade
- 250 g sperziebonen
Begin met het koken van de sperziebonen in een pan met kokend water. Bereid ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 250 g cherrytomaten
- 200 g babyspinazie
- 120 g licht pittige kiemgroente
- 300 g gerookte kipfilet
Halveer de cherrytomaten en mix met de babyspinazie, kiemgroente, gerookte kip en sperziebonen in een schaal.
- 130 g Manchego kazen
- 100 g pijnboompitten
Schaaf de manchego in plakjes, houd wat achter en voeg de rest samen met de pijnboompitten toe aan de salade.
- 4 el verse honing-mosterddressing
Mix het geheel met de honing-mosterd dressing en top de salade af met de rest van de manchego.