
Tortellonisalade met gerookte kip
Pasta koken, groenten snijden, even mengen en klaar is je salade!
630 kcal (voedingswaarden)
15 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
500 g
verse tortelloni verdi
500 g
cherrytomaten
300 g
gerookte kipfilet
150 g
rucola
5½ el
sladressing balsamico
150 g
pittige oude kaas
16
groene olijven met knoflook
Pasta koken, groenten snijden, even mengen en klaar is je salade!
Aan de slag
1
Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer intussen de tomaten en snijd de kipfilet in stukjes. Schep de tomaten, kipfilet en rucola om met de balsamicodressing
2
Giet de pasta af en laat afkoelen. Schaaf de kaas in grove krullen of rasp grof. Halveer de olijven en meng deze met de pasta losjes door de salade. Verdeel de pastasalade over de borden en strooi de kaaskrullen erover. Serveer lauwwarm.