bewaar
Raviolisalade met kip en rucola
Raviolisalade met kip en rucola
bewaar

Raviolisalade met kip en rucola

Goed Italiaans gevuld met sugarsnaps, romaatjes en bosuitjes.

20 min. bereiden
200waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

ravioli rossi met kaas en basilicum

200 g

verse sugarsnaps

300 g

gerookte kipfilet

3

bosuien

500 g

romaatjes

75 g

rucola

100 ml

vinaigrette basilico

Goed Italiaans gevuld met sugarsnaps, romaatjes en bosuitjes.

Aan de slag

1

Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat uitlekken. Kook de sugar snaps 3 min.

2

Snijd de kipfilet in reepjes en de bosui in ringetjes. Halveer de romaatjes. Meng de ravioli met de sugar snaps, bosuitjes, romaatjes, rucola en de dressing.