Raviolisalade met kip en rucola
Goed Italiaans gevuld met sugarsnaps, romaatjes en bosuitjes.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 500 g ravioli rossi met kaas en basilicum (verse pasta, pak à 250 g)
- 200 g verse sugarsnaps
- 300 g gerookte kipfilet
- 3 bosuien
- 500 g romaatjes
- 75 g rucola
- 100 ml vinaigrette basilico (fles à 250 ml)
Advertentie
Bereiden
- Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat uitlekken. Kook de sugar snaps 3 min.
- Snijd de kipfilet in reepjes en de bosui in ringetjes. Halveer de romaatjes. Meng de ravioli met de sugar snaps, bosuitjes, romaatjes, rucola en de dressing.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 535 kcal
- eiwit 35 g
- koolhydraten 66 g
-
vet 13 g
waarvan verzadigd 5 g - natrium 1.120 mg
- vezels 11 g
Ook te zien in
Raviolisalade met kip en rucola
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Raviolisalade met kip en rucola
- 500 g ravioli rossi met kaas en basilicum
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat uitlekken.
- 200 g verse sugarsnaps
Kook de sugar snaps 3 min.
- 300 g gerookte kipfilet
- 3 bosuien
- 500 g romaatjes
Snijd de kipfilet in reepjes en de bosui in ringetjes. Halveer de romaatjes.
- 75 g rucola
- 100 ml vinaigrette basilico
Meng de ravioli met de sugar snaps, bosuitjes, romaatjes, rucola en de dressing.