bewaar
Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter
Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter
bewaar

Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter

Voor pasta geldt vaak: less is more. Een goede botersaus is eigenlijk al genoeg.

15 min. bereiden
184waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse tortelloni verdi

2

sjalotten

75 g

kruidenboter

450 g

diepvries tuinerwten

75 g

rucola slamelange

3 el

geraspte oude kaas

Voor pasta geldt vaak: less is more. Een goede botersaus is eigenlijk al genoeg.

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de sjalotten fijn. Smelt de kruidenboter in een koekenpan. Fruit de sjalotten zonder ze te kleuren. Schep de tuinerwten erdoor. Laat de erwten op laag vuur net ontdooien en kort warm worden, zodat ze hun knapperige beet behouden. Schep de tortelloni met een schuimspaan uit de pan en verdeel over (diepe) borden. Verdeel de tuinerwten met de boter erover. Garneer met de rucola en de geraspte kaas.

tip

algemeenAlbert Heijn heeft een ruim assortiment verse gevulde pasta. Kies voor een supersnel gerecht ook eens een van de andere smaken.