Spinazietortelloni

Advertentie
Ingrediënten
- 3 el olijfolie
- 2 rode uien (fijngesneden)
- 2 zakken spinazie (a 300 g)
- 2 bakken koelverse tortelloni met kaas en noten (pasta, a 250 g)
- 2 teentjes knoflook (uitgeperst)
- 1 el gedroogde oregano
- 250 ml Griekse yoghurt
- 1 zakje walnoten ((55 g), grofgehakt)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak hierin de ui. Voeg, voor de ui kleurt, de spinazie in 2-3 porties toe. Laat elke portie steeds al omscheppend slinken en laat het vocht verdampen. Kook de tortelloni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Roer de knoflook en de oregano met zout en (versgemalen) peper naar smaak door de yoghurt. Schep het yoghurtmengsel door de spinazie en verwarm het 2 minuten mee. Verdeel de tortelloni over vier borden en schep de spinazie erop. Bestrooi het gerecht met de walnoten en serveer direct.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 670 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 62 g
- vet 35 g