bewaar
Bloemkoolcouscous met maïs
Bloemkoolcouscous met maïs
bewaar

Bloemkoolcouscous met maïs

Heerlijk zomers gerecht met maïs en bloemkool.

15 min. bereiden
75waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

kleine bloemkool

2 el

olijfolie citroen

½ tl

kerriepoeder

½ tl

gemalen komijn

360 g

snoepgroente tomatenmix

300 g

Bonduelle crispy mais

15 g

verse munt

200 g

Griekse feta

½ potje

Taggia-olijven

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Heerlijk zomers gerecht met maïs en bloemkool.

Aan de slag

1

Verdeel de bloemkool in roosjes. Maal in een keukenmachine fijn tot de bloemkool op couscous lijkt. Doe in een schaal en meng met de citroenolijfolie, kerrie, gemalen komijn, peper en eventueel zout.

2

Snijd de blaadjes van de verse munt fijn en verkruimel de Griekse feta. Snijd de verse minitomaatjes in partjes en laat de crispy maïs uitlekken. Meng de tomaat, maïs, Taggia-olijven, munt en feta door de couscous en serveer.