Driekazenfondue

Voor fans van kaasfondue die ook nog eens van extra pit houden.

1035 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rasp de extra belegen kaas, rouge en blauwaderkaas in de keukenmachine.

  2. Verhit de boter in een pan met dikke bodem. Voeg al roerend de bloem toe en laat deze 2 min. garen. Voeg de wijn toe en roer tot een gebonden saus. Pers de knoflook erboven en roer goed door. Voeg alle kaas toe en laat al roerend smelten tot een egale kaasfondue.

  3. Schenk de kaasfondue over in de kaasfonduepan (caquelon). Snijd het stokbrood in stukjes en serveer erbij.

  • variatietipOok lekker met stukjes bleekselderij, wortel en tomaatjes.
  • bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.

Driekazenfondue

Voor fans van kaasfondue die ook nog eens van extra pit houden.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig