Rasp de extra belegen kaas, rouge en blauwaderkaas in de keukenmachine.
Verhit de boter in een pan met dikke bodem. Voeg al roerend de bloem toe en laat deze 2 min. garen. Voeg de wijn toe en roer tot een gebonden saus. Pers de knoflook erboven en roer goed door. Voeg alle kaas toe en laat al roerend smelten tot een egale kaasfondue.
Schenk de kaasfondue over in de kaasfonduepan (caquelon). Snijd het stokbrood in stukjes en serveer erbij.
Driekazenfondue
Voor fans van kaasfondue die ook nog eens van extra pit houden.
- variatietipOok lekker met stukjes bleekselderij, wortel en tomaatjes.
- bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.
Gerelateerde recepten
Driekazenfondue
Voor fans van kaasfondue die ook nog eens van extra pit houden.

hoofdgerecht
4 personen
1035 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de extra belegen kaas, rouge en blauwaderkaas in de keukenmachine.
Verhit de boter in een pan met dikke bodem. Voeg al roerend de bloem toe en laat deze 2 min. garen. Voeg de wijn toe en roer tot een gebonden saus. Pers de knoflook erboven en roer goed door. Voeg alle kaas toe en laat al roerend smelten tot een egale kaasfondue.
Schenk de kaasfondue over in de kaasfonduepan (caquelon). Snijd het stokbrood in stukjes en serveer erbij.
variatietip:Ook lekker met stukjes bleekselderij, wortel en tomaatjes.
bereidingstip:Je kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g extra belegen kaas
175 g rouge kaas
225 g Hollandse blauwaderkaas
25 g ongezouten roomboter
25 g tarwebloem
250 ml zoete witte wijn
1 teen knoflook
1 vers stokbrood
Dit heb je nodig
keukenmachine
kaasfonduepan