Mezzelune met groene asperges
Mezzelune met groene asperges
bewaar
bewaar

Mezzelune met groene asperges

Supersnelle pasta met asperges. Groot voordeel: je hoeft deze groene variant niet te schillen.

15 min. bereiden
134waarderingen

9 ingrediënten

Aan de slag

1

Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukjes van 2 cm. Kook met de doperwten 3 min. Giet af en laat uitlekken.

2

Snijd de knoflook in plakjes en snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en ui 2 min. Voeg de groenten toe en bak op laag vuur 4 min.

3

Bereid ondertussen de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de kaas.

4

Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen boven de groenten en meng de boter erdoor. Voeg de pasta toe en bestrooi met de kaas.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mezzelune met groene asperges

Supersnelle pasta met asperges. Groot voordeel: je hoeft deze groene variant niet te schillen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig