bewaar
Mezzelune met groene asperges
Mezzelune met groene asperges
bewaar

Mezzelune met groene asperges

Supersnelle pasta met asperges. Groot voordeel: je hoeft deze groene variant niet te schillen.

15 min. bereiden
120waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

verse groene asperge

200 g

verse doperwten

2 tenen

knoflook

1

ui

3 el

traditionele olijfolie

500 g

koelverse mezzelune ricotta spinazie

100 g

Pecorino Romano

1

citroen

40 g

ongezouten roomboter

Supersnelle pasta met asperges. Groot voordeel: je hoeft deze groene variant niet te schillen.

Aan de slag

1

Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukjes van 2 cm. Kook met de doperwten 3 min. Giet af en laat uitlekken.

2

Snijd de knoflook in plakjes en snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en ui 2 min. Voeg de groenten toe en bak op laag vuur 4 min.

3

Bereid ondertussen de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de kaas.

4

Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen boven de groenten en meng de boter erdoor. Voeg de pasta toe en bestrooi met de kaas.

tip

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.