bewaar
Mezzelune met paddenstoelenroomsaus en spinazie
Mezzelune met paddenstoelenroomsaus en spinazie
bewaar

Mezzelune met paddenstoelenroomsaus en spinazie

Diner voor twee? Dat vraagt om pasta gevúld met truffel en met een saus van truffel.

15 min. bereiden
62waarderingen

Ingrediënten

2 personen

200 g

paddenstoelen voor pasta

1 el

traditionele olijfolie

250 g

koelverse mezzelune met ricotta, eekhoorntjesbrood en truffel

200 g

verse spinazie

1 el

truffel-paddenstoelentapenade

125 ml

slagroom

25 g

Pecorino Romano

Diner voor twee? Dat vraagt om pasta gevúld met truffel en met een saus van truffel.

Aan de slag

1

Veeg de paddenstoelen schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Verhit de olie in een wok en bak de paddenstoelen 3 min. op middelhoog vuur. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Voeg de spinazie toe aan de paddenstoelen en roerbak 2 min. Voeg de truffeltapenade en de slagroom toe. Laat even inkoken op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Rasp de kaas. Meng de pasta voorzichtig met de paddenstoelensaus. Bestrooi met de kaas.

algemeenDit gerecht bevat vrij veel verzadigde vetten, maar is het zondigen waard!