Ingrediënten
2 personen
1 bak
mezzelune gigante met ricotta en spinazie
2 el
olijfolie
2
ansjovisfilets
6 blaadjes
basilicum of salie
Aan de slag
Kook de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ansjovis 6-8 min. Fruit de basilicum de laatste 2 min. mee. Laat de pasta goed uitlekken en bak nog 2 min. al omscheppend mee in de olie. Bestrooi met (versgemalen) peper.
Mezzelune met basilicum en ansjovis

hoofdgerecht
null personen
445 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ansjovis 6-8 min. Fruit de basilicum de laatste 2 min. mee. Laat de pasta goed uitlekken en bak nog 2 min. al omscheppend mee in de olie. Bestrooi met (versgemalen) peper.
algemeen:Draai het vuur onder de pasta vlak voor het kookpunt laag. Zo voorkomt u dat het flinterdunne deeg van de mezzelune stuk kookt.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)1 bak mezzelune gigante met ricotta en spinazie
2 el olijfolie
2 ansjovisfilets
6 blaadjes basilicum of salie