bewaar
Mezzelune met basilicum en ansjovis
Mezzelune met basilicum en ansjovis
bewaar

Mezzelune met basilicum en ansjovis

15 min. bereiden
86waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 bak

mezzelune gigante met ricotta en spinazie

2 el

olijfolie

2

ansjovisfilets

6 blaadjes

basilicum of salie

Aan de slag

Kook de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ansjovis 6-8 min. Fruit de basilicum de laatste 2 min. mee. Laat de pasta goed uitlekken en bak nog 2 min. al omscheppend mee in de olie. Bestrooi met (versgemalen) peper.

algemeenDraai het vuur onder de pasta vlak voor het kookpunt laag. Zo voorkomt u dat het flinterdunne deeg van de mezzelune stuk kookt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mezzelune met basilicum en ansjovis

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig