bewaar
Mezzelune met saffraansalie-saliebotersaus
Mezzelune met saffraansalie-saliebotersaus
bewaar

Mezzelune met saffraansalie-saliebotersaus

Het is een kleine moeite, maar je pakt er groots mee uit. Een voorgerecht om mee te pronken.

10 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

¼ g

saffraan

1 el

kraanwater

8

verse salieblaadjes

250 g

koelverse mezzelune ricotta spinazie

100 g

ongezouten roomboter

Het is een kleine moeite, maar je pakt er groots mee uit. Een voorgerecht om mee te pronken.

Aan de slag

1

Week de saffraan in het water en snijd de salie fijn. Kook de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Smelt ondertussen de boter in het saffraanwater in een steelpan 3 min. op middelhoog vuur. Roer de laatste minuut de salie erdoor.

3

Giet de mezzelune af en verdeel over 4 borden. Schep over elke portie 1 el van de saffraan-saliebotersaus en serveer de rest ernaast.

tip

combinatietipLekker met broccoli.