bewaar
Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm
Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm
bewaar

Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm

Supersnelle verse pasta met pesto, courgette en zalm.

15 min. bereiden
549waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

courgettes

1 el

traditionele olijfolie

2 el

pesto arrabbiata

200 ml

kookroom

½ potje

semi-zongedroogde tomaten

250 g

koelverse mezzelune ricotta spinazie

250 g

wokzalmreepjes peper & zout

Supersnelle verse pasta met pesto, courgette en zalm.

Aan de slag

1

Schaaf de courgettes in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette en pesto 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de kookroom en tomaten toe en laat 3 min. zachtjes koken. Roer af en toe.

2

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

3

Schep de zalm voorzichtig door de courgette-tomatensaus en laat in 3 min. gaar worden. Serveer de pasta met de saus.