bewaar
Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm
Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm
bewaar

Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm

Supersnelle verse pasta met pesto, courgette en zalm.

15 min. bereiden
563waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

courgettes

1 el

traditionele olijfolie

2 el

pesto arrabbiata

200 ml

kookroom

½ potje

semi-zongedroogde tomaten

250 g

koelverse mezzelune ricotta spinazie

250 g

wokzalmreepjes peper & zout

Supersnelle verse pasta met pesto, courgette en zalm.

Aan de slag

1

Schaaf de courgettes in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette en pesto 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de kookroom en tomaten toe en laat 3 min. zachtjes koken. Roer af en toe.

2

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

3

Schep de zalm voorzichtig door de courgette-tomatensaus en laat in 3 min. gaar worden. Serveer de pasta met de saus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm

Supersnelle verse pasta met pesto, courgette en zalm.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig