Mez­ze­lu­ne met ge­droog­de to­maat & zalm

Supersnelle verse pasta met pesto, courgette en zalm.

(526) waardeer
italiaans hoofdgerecht Supersnelle verse pasta met pesto, courgette en zalm. 4 personen
3 526

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schaaf de courgettes in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette en pesto 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de kookroom en tomaten toe en laat 3 min. zachtjes koken. Roer af en toe.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Schep de zalm voorzichtig door de courgette-tomatensaus en laat in 3 min. gaar worden. Serveer de pasta met de saus.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 693 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mez­ze­lu­ne met ge­droog­de to­maat & zalm

1
1
  • 2 courgettes
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 2 el pesto arrabbiata

Schaaf de courgettes in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette en pesto 5 min. op middelhoog vuur.

2
2
  • 200 ml kookroom
  • ½ potje semi-zongedroogde tomaten

Voeg de kookroom en tomaten toe en laat 3 min. zachtjes koken. Roer af en toe.

3
3
  • 250 g koelverse mezzelune ricotta spinazie

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

4
4
  • 250 g wokzalmreepjes peper & zout

Schep de zalm voorzichtig door de courgette-tomatensaus en laat in 3 min. gaar worden. Serveer de pasta met de saus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.