Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm
Supersnelle verse pasta met pesto, courgette en zalm.
Ingrediënten
4 personen
2
courgettes
1 el
traditionele olijfolie
2 el
pesto arrabbiata
200 ml
kookroom
½ potje
semi-zongedroogde tomaten
250 g
koelverse mezzelune ricotta spinazie
250 g
wokzalmreepjes peper & zout
Aan de slag
Schaaf de courgettes in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette en pesto 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de kookroom en tomaten toe en laat 3 min. zachtjes koken. Roer af en toe.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Schep de zalm voorzichtig door de courgette-tomatensaus en laat in 3 min. gaar worden. Serveer de pasta met de saus.
Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm
Supersnelle verse pasta met pesto, courgette en zalm.

hoofdgerecht
4 personen
575 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schaaf de courgettes in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette en pesto 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de kookroom en tomaten toe en laat 3 min. zachtjes koken. Roer af en toe.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Schep de zalm voorzichtig door de courgette-tomatensaus en laat in 3 min. gaar worden. Serveer de pasta met de saus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 courgettes
1 el traditionele olijfolie
2 el pesto arrabbiata
200 ml kookroom
½ potje semi-zongedroogde tomaten
250 g koelverse mezzelune ricotta spinazie
250 g wokzalmreepjes peper & zout