Doe de mango, ananas, het sinaasappelsap en de kokosyoghurt in de blender en mix 2 min. Hak ondertussen de pistachenoten grof. Schenk de smoothie in 4 glazen en verdeel de pistachenoten erover.
Mango-kokos-ananassmoothie
Topcombi van tropische smaken
- bereidingstipIn plaats van de blender kun je ook een keukenmachine gebruiken.
- bewaartipJe kunt de smoothie 4 uur van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Schud om of roer goed door voor het serveren.
Gerelateerde recepten
Mango-kokos-ananassmoothie
Topcombi van tropische smaken

4 personen
260 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe de mango, ananas, het sinaasappelsap en de kokosyoghurt in de blender en mix 2 min. Hak ondertussen de pistachenoten grof. Schenk de smoothie in 4 glazen en verdeel de pistachenoten erover.
bereidingstip:In plaats van de blender kun je ook een keukenmachine gebruiken.
bewaartip:Je kunt de smoothie 4 uur van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Schud om of roer goed door voor het serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g mango-ananassticks
400 ml vers sinaasappelsap
300 g kokosyoghurt
2 el gepelde pistachenoten
Dit heb je nodig
blender of keukenmachine