Man­gos­ha­ke met ko­kos en munt

Het is een net een tropische cocktail, deze smoothie met mango, banaan en munt.

(1) waardeer
drankje zonder alcohol Het is een net een tropische cocktail, deze smoothie met mango, banaan en munt. 4 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • staafmixer

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de bevroren mangostukjes in een hoge beker. Pel en snijd de bananen in stukjes en voeg toe.
  2. Voeg de creamy kokos toe. Voeg de gembersiroop toe.
  3. Voeg de helft van de blaadjes van de munt toe. Pureer met de staafmixer, schenk in de glazen en garneer met de rest van de munt.

bewaartip:

De shake meenemen voor onderweg of een picknick? Zet ’m 2 uur in de koelkast en schenk ’m in een thermosfles. Daarin blijft de shake, afhankelijk van de thermosfles,maximaal 12 uur koud. Wikkel de munt voor de garnering eerst in vochtig keukenpapier en verpak vervolgens in een bewaardoosje.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 40 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Mangoshake met kokos en munt

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Man­gos­ha­ke met ko­kos en munt

1
1
  • 250 g diepvries mango stukjes

Doe de bevroren mangostukjes in een hoge beker.

2
2
  • 2 bananen

Pel en snijd de bananen in stukjes en voeg toe.

3
3
  • 300 g creamy kokos naturel

Voeg de creamy kokos toe.

4
4
  • 50 ml gembersiroop

Voeg de gembersiroop toe.

5
5
  • 7½ g verse munt

Voeg de helft van de blaadjes van de munt toe. Pureer met de staafmixer, schenk in de glazen en garneer met de rest van de munt.

bewaartip:

De shake meenemen voor onderweg of een picknick? Zet ’m 2 uur in de koelkast en schenk ’m in een thermosfles. Daarin blijft de shake, afhankelijk van de thermosfles,maximaal 12 uur koud. Wikkel de munt voor de garnering eerst in vochtig keukenpapier en verpak vervolgens in een bewaardoosje.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.