bewaar
Schelvis in korma met gele rijst
Schelvis in korma met gele rijst
bewaar

Schelvis in korma met gele rijst

Verrassend: zachte schelvis in een kruidige Indiase curry.

15 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

325 g

gele rijst

2 tenen

knoflook

1 el

arachideolie

300 g

gesneden prei

450 g

diepvries tuinerwten

450 g

Patak's kormasaus

1 el

vissaus

3

bosuien

50 g

gezouten cashewnoten

300 g

verse schelvis

Verrassend: zachte schelvis in een kruidige Indiase curry.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de knoflook fijn.

2

Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en prei 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinerwten, korma en vissaus toe en verwarm 4 min. op laag vuur. Roer regelmatig

3

Snijd ondertussen de bosui in ringetjes en hak de noten fijn.

4

Leg de schelvis in de saus en laat in 3 min. op laag vuur garen.

5

Schep de bosui en cashewnoten door de rijst en serveer met de korma.

tip

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.