bewaar
Mexicaanse groentewraps
Mexicaanse groentewraps
bewaar

Mexicaanse groentewraps

Wraps zijn de nieuwe pannenkoeken. Het ideale is: je kunt ze tjokvol kleurrijke groenten stoppen.

15 min. bereiden
15 min. oventijd
53waarderingen

Ingrediënten

4 porties

300 g

crispy mais

800 g

kidneybonen uit blik

4

bosuien

500 g

cherrytomaten

300 g

cheddar

8

tortillawraps

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • ovenschaal (20 x 30 cm)

Wraps zijn de nieuwe pannenkoeken. Het ideale is: je kunt ze tjokvol kleurrijke groenten stoppen.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de mais uitlekken. Schep de bonen in een zeef, spoel ze onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de bosuitjes in ringetjes en de cherrytomaten doormidden. Meng de mais, bonen, bosui en cherrytomaten.

2

Bekleed de ovenschaal met bakpapier. Rasp de cheddar en voeg de helft toe aan het bonen-tomatenmengsel. Verdeel het mengsel over de wraps en vouw ze dicht. Gebruik gerust meer wraps als je te veel vulling hebt.

3

Leg de wraps in de ovenschaal. Strooi de rest van de cheddar erover. Bak ca. 15 min. in de oven.

variatietipVoor een fris accent kun je wat limoensap toevoegen en de cheddar vervangen door witte kaas of feta.