Mexi­caan­se hot­dogs

Voor deze hotdogs hoef je alleen maar de avocado te snijden. Echt waar!

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Voor deze hotdogs hoef je alleen maar de avocado te snijden. Echt waar! 4 personen
3 8

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • barbecue of grillpan

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de grillpan of steek de barbecue aan. Gril de worstjes in 7-8 min. gaar.
  2. Doe ondertussen de kidneybonen en de maiskorrels in een zeef, spoel af en laat uitlekken. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in blokjes en doe samen met de bonen, mais en salsa in een kom. Meng door elkaar. Snijd de pistoletjes aan de bovenzijde in en duw ze iets open.
  3. Leg in elk pistoletje 1 worstje en schep er een flinke lepel bonensalade op. Serveer de rest van de salade apart erbij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 840 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Mexicaanse hotdogs

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mexi­caan­se hot­dogs

1
1
  • 4 gekruide runderchipolata's

Verhit de grillpan of steek de barbecue aan. Gril de worstjes in 7-8 min. gaar.

2
2
  • 200 g rode kidneybonen in blik
  • 150 g crispy mais

Doe ondertussen de kidneybonen en de maiskorrels in een zeef, spoel af en laat uitlekken.

3
3
  • 1 avocado

Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.

4
4
  • 150 g salsa mild

Snijd de avocado in blokjes en doe samen met de bonen, mais en salsa in een kom. Meng door elkaar.

5
5
  • 4 verse witte pistolets

Snijd de pistoletjes aan de bovenzijde in en duw ze iets open.

6
6

Leg in elk pistoletje 1 worstje en schep er een flinke lepel bonensalade op. Serveer de rest van de salade apart erbij.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.