Cran­ber­ry-prui­men-no­ten­reep

Let's go nuts! Want dit tussendoortje kan altijd en overal, hij past namelijk makkelijk in je tas!

  • tussendoortje
  • 6 stuks
  • 150 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(18) waardeer
tussendoortje Let's go nuts! Want dit tussendoortje kan altijd en overal, hij past namelijk makkelijk in je tas! 6 stuks
3 18

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maal de pruimen en cranberry’s 1 min. in de keukenmachine tot er een bal ontstaat. Doe in een kom, voeg de ontbijtgranen, lijnzaadolie en kaneel toe en kneed tot een samenhangend geheel.
  2. Vorm er een rechthoek van 18 x 10 cm van. Snijd de rechthoek in 6 repen, rol door het sesamzaad en wikkel in bakpapier. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.

bewaartip:

Je kunt de repen in een afgesloten bakje een week in de koelkast bewaren.

video

Cran­ber­ry-prui­men-no­ten­reep

leuk-snel - 00:28 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 17 g
    waarvan suikers 13 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 40 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Cranberry-pruimen-notenreep

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Cran­ber­ry-prui­men-no­ten­reep

1
1
  • 130 g gedroogde pruimen zonder pit
  • 30 g gedroogde cranberry's

Maal de pruimen en cranberry’s 1 min. in de keukenmachine tot er een bal ontstaat.

2
2
  • 40 g Eat Natural noten en zaden
  • 1 el lijnzaadolie
  • ½ tl gemalen kaneel

Doe in een kom, voeg de ontbijtgranen, lijnzaadolie en kaneel toe en kneed tot een samenhangend geheel.

3
3
  • 30 g sesamzaad

Vorm er een rechthoek van 18 x 10 cm van. Snijd de rechthoek in 6 repen, rol door het sesamzaad en wikkel in bakpapier. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.

bewaartip:

Je kunt de repen in een afgesloten bakje een week in de koelkast bewaren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.