bewaar
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
bewaar

Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten

Probeer het maar eens te laten bij één: heerlijke truffels met friszoete cranberry.

10 min. bereiden
30 min. wachten
26waarderingen

Ingrediënten

16 porties

20

dadels zonder pit

2 el

gedroogde cranberry's

4 el

rauwe cacaopoeder

2 el

lijnzaadolie

2 el

ongebrande pecannoten

1 tl

gemalen kaneel

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Probeer het maar eens te laten bij één: heerlijke truffels met friszoete cranberry.

Aan de slag

1

Maal de dadels en cranberry’s 1 min. in de keukenmachine tot een bal ontstaat. Voeg de cacaopoeder, olie, pecannoten en kaneel toe aan het dadelmengsel. Maal nog 30 sec.

2

Rol balletjes van het mengsel, leg ze op een bord en zet 30 min. afgedekt in de koelkast.

3

Strooi de cacaopoeder op een bord. Rol de truffels door de cacaopoeder zodat ze rondom bedekt zijn. Serveer direct.

bewaartipBewaar de truffels maximaal 1 week afgedekt in de koelkast.

serveertipLekker bij koffie of thee of als tussendoortje.