Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
Probeer het maar eens te laten bij één: heerlijke truffels met friszoete cranberry.
Ingrediënten
16 porties
20
dadels zonder pit
2 el
gedroogde cranberry's
4 el
rauwe cacaopoeder
2 el
lijnzaadolie
2 el
ongebrande pecannoten
1 tl
gemalen kaneel
Dit heb je nodig
keukenmachine
Aan de slag
Maal de dadels en cranberry’s 1 min. in de keukenmachine tot een bal ontstaat. Voeg de cacaopoeder, olie, pecannoten en kaneel toe aan het dadelmengsel. Maal nog 30 sec.
Rol balletjes van het mengsel, leg ze op een bord en zet 30 min. afgedekt in de koelkast.
Strooi de cacaopoeder op een bord. Rol de truffels door de cacaopoeder zodat ze rondom bedekt zijn. Serveer direct.
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
Probeer het maar eens te laten bij één: heerlijke truffels met friszoete cranberry.

16 porties
65 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Maal de dadels en cranberry’s 1 min. in de keukenmachine tot een bal ontstaat. Voeg de cacaopoeder, olie, pecannoten en kaneel toe aan het dadelmengsel. Maal nog 30 sec.
Rol balletjes van het mengsel, leg ze op een bord en zet 30 min. afgedekt in de koelkast.
Strooi de cacaopoeder op een bord. Rol de truffels door de cacaopoeder zodat ze rondom bedekt zijn. Serveer direct.
bewaartip:Bewaar de truffels maximaal 1 week afgedekt in de koelkast.
serveertip:Lekker bij koffie of thee of als tussendoortje.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 16 personen)20 dadels zonder pit
2 el gedroogde cranberry's
4 el rauwe cacaopoeder
2 el lijnzaadolie
2 el ongebrande pecannoten
1 tl gemalen kaneel
Dit heb je nodig
keukenmachine