bewaar
Truffels van rauwe cacao, goji bessen en amandelen
Truffels van rauwe cacao, goji bessen en amandelen
bewaar

Truffels van rauwe cacao, goji bessen en amandelen

Deze truffels maak je met bijzondere ingrediënten als tarwegras en rauwe cacao. Verrukkelijk bij een kop thee of koffie.

15 min. bereiden
30 min. wachten
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

20

dadels zonder pit

2 el

goji bessen

1

medium handsinaasappel

2 el

kokosolie

2 el

rauwe cacaopoeder

2 el

gemalen kokos

1 el

tarwegraspoeder

4 el

ongebrande amandelen

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Deze truffels maak je met bijzondere ingrediënten als tarwegras en rauwe cacao. Verrukkelijk bij een kop thee of koffie.

Aan de slag

1

Maal de dadels en goji bessen in een keukenmachine tot het een bal vormt. Dit duurt ongeveer 1 min. Rasp de oranje schil van de sinaasappel. Voeg het rasp, de kokosolie, cacaopoeder, kokos en tarwegraspoeder toe. Maal nog 30 sec. Rol balletjes van het mengsel, leg ze op een bord en zet 30 min. afgedekt in de koelkast.

2

Maal ondertussen de amandelen fijn in de keukenmachine. Schep de amandelen op een bord. Rol de truffels erdoor zodat ze rondom bedekt zijn. Serveer direct.

algemeenLekker bij koffie of thee of als tussendoortje. De truffels zijn in de koelkast zeker een week houdbaar.