Broodje visstick met koolsalade
Zo'n lekker broodje, dan willen je kinderen ook best wat salade eten!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 3 el arachideolie
- 12 vissticks
- 300 g gesneden rodekool
- 300 g gesneden spitskool
- 1 el gedroogde dille
- 2 el gedroogde cranberry's
- 4 hamburgerbroodjes
- 100 g botersla
- 4 el bieslooksladressing
Advertentie
Bereiden
- Verhit 2 el olie in een ruime koekenpan en bak de vissticks in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
- Meng ondertussen de rodekool, spitskool, dille, cranberry’s en de rest van de olie in een grote schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Snijd de broodjes open en verdeel de botersla en vissticks erover. Serveer met de dressing en koolsalade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 500 kcal
- eiwit 20 g
- koolhydraten 48 g
-
vet 24 g
waarvan verzadigd 3 g - natrium 650 mg
- vezels 8 g
Ook te zien in
Broodje visstick met koolsalade
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Broodje visstick met koolsalade
- 2 el arachideolie
- 12 vissticks
Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de vissticks in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
- 300 g gesneden rodekool
- 300 g gesneden spitskool
- 1 el gedroogde dille
- 2 el gedroogde cranberry's
- 1 el arachideolie
Meng ondertussen de rodekool, spitskool, dille, cranberry’s en de olie in een grote schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- 4 hamburgerbroodjes
- 100 g botersla
- 4 el bieslooksladressing
Snijd de broodjes open en verdeel de botersla en vissticks erover. Serveer met de dressing en koolsalade.