Vloerbrood met kaas en koolsalade
1015 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
100 g
6
15 g
4 el
½ el
½ el
150 g
150 g
1
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 nr. 01 - Koken met gemak
Schaaf de kaas in plakjes. Snijd de augurken in de lengte in reepjes en hak de dille grof. Meng in een kom de mayonaise, honing, mosterd, dille en peper en zout tot een dressing. Schep de kool door de dressing.
Halveer het brood en snijd de stukken open. Beleg de onderste helften met kaas, augurk en koolsalade. Dek af met de bovenste helft. Snijd in vieren en serveer direct.
Vloerbrood met kaas en koolsalade

hoofdgerecht
2 personen
1015 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schaaf de kaas in plakjes. Snijd de augurken in de lengte in reepjes en hak de dille grof. Meng in een kom de mayonaise, honing, mosterd, dille en peper en zout tot een dressing. Schep de kool door de dressing.
Halveer het brood en snijd de stukken open. Beleg de onderste helften met kaas, augurk en koolsalade. Dek af met de bovenste helft. Snijd in vieren en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
100 g stuk jonge kaas
6 augurken
15 g verse dille
4 el mayonaise
½ el vloeibare honing
½ el Franse mosterd
150 g gesneden witte kool
150 g gesneden rodekool
1 ongesneden brood




