bewaar
Vloerbrood met kaas en koolsalade
Vloerbrood met kaas en koolsalade
bewaar

Vloerbrood met kaas en koolsalade

15 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

2 personen

100 g

jonge kaas

6

augurken

15 g

verse dille

4 el

mayonaise

½ el

vloeibare honing

½ el

Franse mosterd

150 g

gesneden witte kool

150 g

gesneden rodekool

1

ongesneden brood

Aan de slag

1

Schaaf de kaas in plakjes. Snijd de augurken in de lengte in reepjes en hak de dille grof. Meng in een kom de mayonaise, honing, mosterd, dille en peper en zout tot een dressing. Schep de kool door de dressing.

2

Halveer het brood en snijd de stukken open. Beleg de onderste helften met kaas, augurk en koolsalade. Dek af met de bovenste helft. Snijd in vieren en serveer direct.