bewaar
Taleggiotosti
Taleggiotosti
bewaar

Taleggiotosti

Heerlijke Italiaanse tosti met kaas, tomaat, kip en pesto.

15 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

½

ongesneden meergranen brood

180 g

Taleggio kaas

140 g

Sacla pomodori al forno e capperi in pot

50 g

ongezouten roomboter

90 g

koelverse pestospread

100 g

gerookte kipreepjes

Heerlijke Italiaanse tosti met kaas, tomaat, kip en pesto.

Aan de slag

1

Snijd het brood in 8 sneetjes en de taleggio in 8 repen. Snijd de tomaten in repen. Besmeer het brood aan 1 kant met boter.

2

Bestrijk 4 sneetjes aan de andere kant elk met 1/2 el pestospread en beleg met kip, taleggio en tomaat. Dek af met de rest van het brood met de boterkant naar buiten.

3

Verhit 2 ruime koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti’s in 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Serveer met de rest van de pestospread.