bewaar
Peer met amandelschaafsel
Peer met amandelschaafsel
bewaar

Peer met amandelschaafsel

Snel nagerecht: warme stoofpeertjes met vanilleroomijs en amandel.

10 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

15 g

amandelschaafsel

4

friszoete stoofpeertjes met kaneel

2 tl

ongezouten roomboter

1 liter

vanilleroomijs

Snel nagerecht: warme stoofpeertjes met vanilleroomijs en amandel.

Aan de slag

1

Verdeel het amandelschaafsel over de pannetjes en rooster 1 min. Schep regelmatig om. Neem uit de pannetjes

2

Snijd de stoofperen in kwarten. Verwijder het klokhuis. Smelt ½ tl boter in elk gourmetpannetje en bak hierin de kwarten peer 3 min. Keer regelmatig.

3

Serveer de peer met het amandelschaafsel en een bol vanilleroomijs.